Enviat per: fbarconsp | Abril 27, 2013

Cases de pagès d’Amer

Cares a la Llei 2/2002 d’Urbanisme  per la que s’obligava els ajuntaments a elaborar un catàleg de masies, l’any 2004 l’ajuntament d’Amer va iniciar la tasca d’elaborar i identificar les cases de pagès d’Amer.

Varen localitzar i identificar més de 200 cases de pagès repartides entre els 8 veïnats d’Amer: la Jonquera, Costa de Santa Brígida, Sant Climent d’Amer, Sant Genís, el Colomer, el Mont, Palou i Lloret Salvatge.

Veïnat de Sant Genís

La Fonda, El Tarrats, Vernatallada, Tarrés, Tarrés de Dalt, Maibosc, L’Obac, El Crous, Les Solanes, El Fernal, Parcés, Torredembarra, Cinc Aulines, La Fondaria, La Ferreria, Puig Gran i La Cabanya.

Veïnat de La Jonquera

La Cabanya del Molí d’Oliveres, Can Melitó, Fornichs, Oliveras, Les Bohigues, El Baixichs, Castell d’Ases, Masoveria del Castell d’Ases, Can Torrent, La Jonquera, Ca l’Hereu, Figareda, La Blanquera de Dalt, La Fàbrega, La Blanquera, La Faric, Montjuïc, Can Ramonet, El Verdaguer i El Busquets.

Veïnat del Colomer

Can Fausica, El Colomer, El Colomer de Dalt, Concs, Les Famades, Can Mel, Les Fontiques, La Claposa, Can Vila, Calderic, Casa Fernández i Casa Teixeira.

Veïnat de la Costa de Santa Brígida

Can Tura, Can Vila, Can Mau, Can Rincon, Can Xiulet, Can Damià, El Casot de la Costa, El Casal, Can Mas, Cademunt, Can Xera, Can Carreté, El Maset del Canyer, Can Baldiri, El Castell, Can Marcó, Can Simonic, Can Trenta, Can Coima, Can Miquelic, Baiella Nou, Can Menció, Can Vinyes, Can Nofre, L’Anglada, Casanova de l’Olivar, Can Bronic, Casal d’en Drumes, La Peça, Can Carrasquet, El Puigverd, Can Julià, Can Catau, El Gustet, Can Milà, Can Puigserrador, Casanova de Pinyana, La Crosa, Casanova de la Crosa, Baiella, Can Margura, Puig d’Alia, Pinyana, La Farigola, Canadell, Can Pere Petit, El Torner, Can Cau, Can Xec, Ca la Marieta Panada / Can Soldevila, Can Paleta, Can Damià Nou, La Rajoleria, Can Marc, Can Paulí, La Canova i Sant Marçal.

Veïnat de Sant Climent d’Amer

Can Cargol, Can Ferriol, La Piula, La Canova, La Torre, Can Puig, El Sucurull, Can Sabater, Can Xeia, Can Boada, Cal Sastre, Can Betra, Can Creuet de les Brugueres, Can Revertere, La Gruta, Can Rajolet, Can Carreter, Can Foixart, Can Rafel, La Fosada, Can Palaci, Can Borrell, Can Pau, Cal Burro, Can Lari, Can Magester, La Roureda, La Calcina, Can Xicu, Can Masachs, El Gelabert, La Canova de peu de roca, Can Creuet del Clot, El Branzell, Paroleda, L’Havanera, Can Sastre de peu de roca, Can Nicola, Can Feliu, Can Puigllobet, Can Mel, Roques Negres, Can Figueres, Can Julià, Can Matas, El Verdaguer, Can Verneda del serrat, Brancellich, Can Berenguera i El Serradic.

Veïnat del Mont

El Bassà, La Boada, El Casot, La Berenguera, La Gayana, La Gayanica, El Maset, El Mont, La Casanova del Mont, L’Oruga, La Cabanya del Mont, La Cabanya de la Mina i El Puig Bernat.

Veïnat de Palou

La Gasalla, La Plana, Can Ribas, La Barraca, Palou, Mas Llorics, L’Arbusset, L’Aubreda, Can Quel, Can Molsa, El Fundà, Can Merlach, Can Dalmau, Can Segal, Castell d’Estela, Can Sant Pare, La Casilla i La Casilla del Peó.

Veïnat de Lloret Salvatge

El Gelabert, El Timonet, La Gultresa, El Gallissà, Can Blanch, Can Roura, L’Illa, Can Casanoves, Can Ter, Can Lloret, Can Teixó, Can Creus, Can Salundru, Can Puig, Can Pinyana, La Canova i El Patriol.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: